Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas

Workshop – Schrijven als spiegel

Schrijven als spiegel

‘Ik schrijf omdat ik niet weet wat ik denk,
tot ik weet wat ik wil zeggen.’
– Flannery O’Conner

Schrijven als spiegel vindt plaats op vrijdag 30 september van 10.00-12.00 uur.

De workshop wordt gegeven door Judith de Haan, (loopbaan)coach & trainer

Deelname = 25 euro
Meedoen? Stuur een mailtje naar info@judithcoach.nl
Website – www.judithcoach.nl
Instagram – https://www.instagram.com/judithcoach.nl/

Een ontspannen schrijfochtend met inspirerende oefeningen. Doordat je schrijft vanuit jezelf, komt naar boven wat er bij jou op dit moment speelt. De vragen die je hebt kunnen gaan van: ‘Wat wil ik met mijn loopbaan?’ tot ‘Welke hobby zal ik oppakken?’ en alles daar tussenin. Tijdens de ochtend schrijf je altijd over wat in jou leeft, het past dus altijd.

Door het schrijven geef je taal aan wat je onbewust wel weet, maar (nog) niet bewust naar boven komt. Dat wat je geschreven hebt verrast, ontroert en geeft inzichten. Het zet je aan het denken, bevestigt of helpt je om een volgende stap te zetten.

Het schrijven in een groep geeft focus en verdiept. Bovendien is het prettig om samen in een schrijfflow te komen. Natuurlijk kan alleen schrijven ook, maar de ervaring leert dat het echt een meerwaarde heeft om dit samen met anderen te doen. Daarnaast is er de mogelijkheid om, als je dat wilt, wat je geschreven hebt te delen.

Alles wat uit je pen komt is goed, het gaat immers om je eigen gedachtes en gevoelens. Iedereen kan dus meedoen, schrijfervaring is niet nodig. Zie het schrijven als een hulpmiddel om je eigen wijsheid naar boven te brengen.

Reacties van oud-deelnemers:

‘Tof om te zien hoe iedereen zijn eigen invulling aan de schrijfopdrachten geeft en hoe bepaalde puzzelstukjes op hun plek vallen.’

Het fijne is dat ik de positieve effecten van het schrijven merk en ik zie hoe ik in het dagelijks leven meer achter mijn eigen keuzes sta en minder in mijn kop zit.’