Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas

Workshop – Schrijven als spiegel

Schrijven als spiegel

Thema: Hoe maak ik keuzes (die bij me passen)?

Keuzes maken, het kan erg lastig zijn. Van kleine keuzes als ‘wat ga ik dit weekend doen?’ tot grotere levensvragen als ‘wat wil ik in mijn (loop)baan?’ Voor je het weet ben je er vooral over aan het nadenken en draai je jezelf vast in gepieker. Van daadwerkelijk een keuze maken komt weinig.

Een manier om helderheid voor jezelf te krijgen is te schrijven over wat er van binnen gebeurt. Op die manier maak je je hoofd leeg en ontstaat er letterlijk afstand van de keuze(s) die je te maken hebt. Door te schrijven, geef je letterlijk taal aan je wat er in je leeft. Dat wat je geschreven hebt verrast, geeft helderheid en helpt om een volgende stap te nemen.

Een oud-deelnemer van het online schrijfcafé zei hierover:

‘Door het schrijven binnen één uurtje een keuze kunnen maken waar ik al maanden mee rond loop. Fijn dat het door middel van laagdrempelige vragen toch zo helder kan worden voor jezelf. Dank je wel Judith!’

In de workshop van 3 juni is er ruimte om te focussen op jezelf en je gedachtes en gevoelens op papier te zetten. Of je nu voor een belangrijke keuze staat of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er naar voren komt tijdens het schrijven, je bent meer dan welkom.

Het gaat in deze workshop niet om mooi schrijven. Alles wat er uit je pen komt is goed. Zie het schrijven als een hulpmiddel om je eigen wijsheid naar boven te halen.

Schrijven als spiegel met als thema: Hoe maak ik keuzes (die bij me passen)? vindt plaats op vrijdag 3 juni van 10.00-12́.00 uur.

En wordt gegeven door Judith de Haan, (loopbaan)coach & trainer

Deelname = 25 euro

Meedoen? Stuur een mailtje naar info@judithcoach.nl

Website – www.judithcoach.nl

Instagram – https://www.instagram.com/judithcoach.nl/