Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas

Schrijfworkshop – ‘Schrijven als spiegel’

Tijdens deze workshop schrijf je via allerlei creatieve schrijfoefeningen over het leukste onderwerp dat er is……….jezelf.

Schrijven over jezelf kan op ieder moment, alleen daar in het dagelijks leven ook de tijd voor maken is vaak lastig. In deze workshop heb je echt even 2 uur de ruimte om te focussen op hoe het met je gaat. Of je nu voor een belangrijke keuze staat of het gewoon fijn vindt om stil te staan bij wat er in je leeft, je bent meer dan welkom.

Door je gedachtes en gevoelens op te schrijven, geef je letterlijk taal aan wat er van binnen gebeurt. Dat wat je geschreven hebt verrast, geeft bevestiging over wie je bent en is soms ook ontroerend. Het zet je aan het denken of helpt je om een volgende stap te zetten.

Het gaat in deze workshop trouwens niet om mooi schrijven. Alles wat er uit je pen komt is goed. Zie het schrijven als een hulpmiddel om je eigen wijsheid naar boven te halen.

De workshop ‘schrijven als spiegel’ is op vrijdag 1 april van 10.00-12.00 uur, en wordt gegeven door Judith de Haan, (loopbaan)coach & trainer

Kosten deelname: 25 euro

Meedoen? Stuur een mailtje naar info@judithcoach.nl

Website – www.judithcoach.nl

Instagram – @judithcoach.nl