Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas

Nazareth Records // In the Spotlight

Op deze avond vol live muziek worden de artiesten van @Nazareth Records in de ”spotlight” gezet!
Nazareth Records is een opkomend muzieklabel gevestigd in Arnhem. Op het randje van Arnhem/Oosterbeek hebben zij twee studio’s. Het label werkt met een energieke jonge groep artiesten en producers.
Tweede editie van IN THE SPOTLIGHT:
*22 oktober
*20.00u
*bij ABC Libertas
Artiesten:

ALIDA

Minimale input, maximale impact. Alida’s alternatieve indie folk is intiem en ingetogen. In deze stilte zoekt ze naar wat onder de oppervlakte verborgen ligt. Alida, alias van songwriter Anne Weggeman, bracht in 2021 haar debuutsingle Slow Motion uit. Dit bracht haar onder andere op Radio 1, Radio 2, 3FM & KINK FM, en trok de aandacht van nationale en internationale muziekblogs. Ze speelde onder andere op Quiet is the new Loud, Intimate sessions Tivoli Vredenburg, H80 festival en het Booster showcase festival. Haar debuutalbum komt naar verwachting in het voorjaar van 2023 uit. Recent deelde ze de eerst single van het album: Zomer.

NURI

De Arnhemse artiest wist het op zijn tiende al: ‘Dit is wat ik moet doen – Muziek maken!’ Toen begon Nuri met bouwen aan zijn muzikale vaardigheden en carrière. Hij rapte op straat en ontdekte hoe vet het is om zelf inhoudelijk de muziek te creëren. Inmiddels heeft hij de studio allang ontdekt, zingt hij ook, en heeft hij afgelopen zomer zijn laatste release ‘Hoe’ uitgebracht. Inmiddels begint zijn investering vruchten af te werpen. Hij heeft met al zijn passie meerdere keren opgetreden. Een aantal maanden geleden is hij met succes meegeweest naar een schrijverskamp met de al wat verder gevorderde jongens uit de Arnhemse muziekwereld.