Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas

Live muziek: EP-release PENVRIEND

Live muziek: zaterdag 27 mei | 20.00u | EP-release PENVRIEND

Penvriend presenteert eerste EP; “Spinning Like A Season”

Op zaterdag 27 mei geeft het Arnhems/Utrechtse duo Penvriend een optreden in Boekencafé Libertas om de release van hun eerste EP “Spinning Like A Season” te vieren. Ze worden bijgestaan door songwriter Miriam Moczko.

Al in het voorjaar van 2021 begon Penvriend met de opnames van de liedjes in de Twinsound Studio in Milsbeek. Daarbij werd het duo ondersteund door een volledige band. De EP werd afgerond maar bleef door een persoonlijk verlies langer op de plank liggen dan gepland. Daarna volgde een drukke en succesvolle Popronde-tour.

Nu de lente voor de deur staat wil Penvriend graag hun moment pakken om “Spinning like a Season” in het zonnetje te zetten. Twan en Imre mijmeren over hun levens in mooie, warme folky-liedjes die soms onverwachts opeens weer door je hoofd spoken.

Imre en Twan zijn oud en jong en schrijven samen liedjes. De combinatie van Imre haar gedetailleerde vertelkunst en Twan die met weinig woorden veel weet te zeggen resulteert in mooie, folky liedjes die af en toe plots weer door je hoofd spoken.

Imre: “Waar wil je over schrijven?”
Twan: “Eitjes.”
Imre: “Eitjes?”
Twan: “Ja, eitjes die uit het nest vallen.”
Imre: “Waarom?”
Twan: “Dat is toch triest?!”

 

Social Media
Instagram

Facebook

YouTube

Muziek
Spotify

Videoclip “Coming Back”:
YouTube