Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas

Game night: Hive tournament

Game night: Vrijdag 2 juni | Vanaf 19:00 | Hive tournament

Het is volop lente. Het weer is nog zacht en de bloemetjes en bijtjes zijn al een tijdje actief. We moeten voorzichtig zijn met de bij en ook andere bestuivers zoals de hommel. Ook andere insecten en spinnen doen geen vlieg kwaad. Om de lente en en alle kruipers, bestuivers, met of zonder vleugels, met acht of slechts zes poten te eren zetten we in de maand juni bij ABC Libertas letterlijk en figuurlijk de bloemetjes buiten. Op 2 juni vanaf 19:00 organiseren we daarom ook een spelletjestoernooi en geheel in stijl spelen we het bij- zondere spel HIVE. Kom jij ook (buiten) spelen?

HIVE is simpel te leren, maar lastig te beheersen. Je kan het spel omschrijven als schaak zonder bord met allemaal unieke stukken gebaseerd op verschillende insecten en spinachtigen. Het belangrijkste stuk is uiteraard de bij: probeer de koningin van je tegenstander gevangen te nemen, maar vergeet niet om je eigen royalty te beschermen. Door de bijzondere en stevige speelstukken in een draagzakje en zonder de noodzaak van een speelbord is HIVE het ultieme spel voor verre bij-stemming, zinderend zoemende vakantie of fleurige picnic en dus perfect voor de lente en de aankomende zomer.

Op 2 juni organiseren we bij ABC Libertas in samenwerking met Tucker’s Fun Factory, een Nederlandse speluitgever, een toernooi van het spel HIVE waar je prachtige (poedel)prijzen kunt winnen, waaronder uiteraard het spel zelf. Ken je het spel nog niet en/of weet je niet hoe je het spel moet spelen? Wees niet getreurd, want op de avond is er voldoende tijd om dit geweldige spel te leren van spelexperts. Iedere deelnemer maakt kans op leuke prijzen en op de avond zelf zijn er bij-passende activiteiten, hapjes en drankjes in stijl!

Ben jij er op 2 juni vanaf 19:00 BIJ? Deelname aan het toernooi is gratis. Door vooraf in te schrijven door een mailtje te sturen aan info@dicedaniel.nl kun je jouw plekje zeker stellen.