Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas

Dansvoorstelling: RESILIENCE PROJECT

Met het RESILIENCE PROJECT slaan Ruben Claessens-Isarin en Merle Schiebergen de handen ineen om hun liefde voor de natuur voelbaar te maken met een korte voorstelling over hoop en veerkracht.
Ruben en Merle focussen op hoop in een wanhopig lijkende wereld, waarin de natuur steeds verder in de verdrukking raakt. Die hoopt wordt geput uit het besef dat de mens maar een vluchtige bezoeker is en dat de soms kwetsbaar lijkende natuur, waar wij zelf onderdeel van zijn, ontzettend weerbaar is.
Met dans en pianospel brengt RESILIENCE PROJECT een kleine hommage aan de veerkrachtigheid van de natuur.
* Zondag 27 november
* 15.00u
* Toegang: vrij
Ruben Claessens-Isarin werkt in het dagelijks leven als landschapsarchitect aan de verbetering van onze leefomgeving. In zijn vrije tijd componeert en produceert hij muziek in uiteenlopende projecten, zoals in zijn band The Same, in zijn solo werk onder zijn eigen naam en in samenwerkingen met andere disciplines.
Merle Schiebergen is danser/performer, maker, dansdocent en zeehondenverzorger. Ze studeerde in 2017 af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten als uitvoerend danser en werkte met o.a. Katja Heitmann en Jens van Daele’s Burning Bridges. In 2022 ging haar eerste eigen werk, een solovoorstelling, ‘Here Be Dragons’ in première. Merle ervaart een verlangen om in liefdevolle verbinding met de natuur te leven. Haar overtuiging dat goed voor de natuur zorgen, goed voor onszelf zorgen is en vice versa tracht zij door middel van dans en performance kunst met anderen te delen.