Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas

Café Theater Festival Arnhem

Het CTF vermengt podiumkunsten en de horeca tot een plek waar niets is wat het lijkt. Je tafel wordt ineens een podium en een luidruchtige stamgast blijkt een acteur. Cafés en andere horecazaken vormen het decor van korte voorstellingen van nieuwe makers.

Stille Vlucht

NL // Deze voorstelling is in het Nederlands en Nederlandse Gebarentaal, met Nederlandse ondertiteling beschikbaar voor slechthorenden (wel van te voren aangeven i.v.m. voldoende faciliteit).

Zaterdag 16 april 2022

| 18:30
| 20:00
| 21:30

In deze zeer visuele voorstelling neemt Ali Shafiee ons mee in zijn vluchtverhaal. Vanuit Teheran waar hij als 19 jarige jongen vertrok, lopend de grens over naar Turkije, met vervalste papieren, in het donker, zoekend naar een onbekende eindbestemming.

Naar de maanden in een asielzoekerscentrum, waar hij maar weinig contact kon maken omdat niemand gebarentaal beheerste. Om ten slotte uit te komen bij zijn huidige leven als doof acteur.

In 25 minuten vertelt Ali in Nederlandse Gebarentaal aangevuld met dans en fysiek spel, over zijn unieke reis. De voorstelling wordt naar gesproken Nederlands vertaald door een stemtolk en is ook in geschreven Nederlands te volgen via een tablet. Hierdoor is de voorstelling toegankelijk voor zowel doof, slechthorend als horend publiek.