Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas
Een afbeelding van het interieur van libertas

Alle events

24/07/2024

Live muziek: Jetse de Jong & Lucas Santana

Live muziek: woensdag 24 juli | 20.00u | Jetse de Jong en Lucas Santana

Saxofonist Lucas Santana en pianist Jetse de Jong zijn onafscheidelijke muzikale vrienden sinds zij samen studeerden aan het Conservatorium van Amsterdam. Santana, afkomstig uit São Paulo, is sindsdien onderweg om misschien wel Nederlands swingendste saxofonist te worden. Zijn CV is bezaaid met indrukwekkende samenwerkingen met Sven Figee, Four Tops & Temptations, Bob Mintzer en Hermeto Pasqual.

De laatste jaren heeft Jetse ook niet stilgezeten: Hij begeleidde burlesque acts, musicals en samenwerkingen met Sven Ratzke. Jetse treedt ook op met zijn band The Buckjumpers waarbij hij geen spaander heel laat van de piano’s die hij tegenkomt. Als een van de weinigen aan onze kant van de Atlantische Oceaan heeft hij zich gespecialiseerd in de New Orleans piano traditie.

Het duo wordt eindelijk herenigd in ABC Libertas waar ze een groovy programma voor het publiek in petto hebben.

24/08/2024

Vintage markt – Tweede zomereditie

VINTAGE MARKT | zaterdag 24 augustus | 10.00 – 16.00u

Op de gezellige Vintagemarkt in het Modekwartier vind je de leukste vintage kleding, tweedehands design, sieraden en unieke accessoires. Kom je ook gezellig struinen en schatzoeken in de Libertastuin?

* Tweede zomereditie 2024: zaterdag 24 augustus
* Arnhems Boeken Café Libertas
* Klarendalseweg 477 – Modekwartier
* Tijd: 10.00 – 16.00u

De Vintagemarkt is klein en gemoedelijk, precies plezierig voor een zonnige zomerdag. De tuin staat vol met kramen, het terras van ABC Libertas is geopend en natuurlijk is er binnen (voor de liefhebbers) een grote collectie tweedehands boeken.

Wil je jouw vintage kleding, meubels, accessoires of ander design verkopen op deze Vintagemarkt? Leuk! Aanmelden kan via info@abc-libertas.nl.

Handige informatie:
De Vintagemarkt is open voor bezoekers van 10-16u. De marktkramen staan verspreid door de gezellige stadstuin, om het terrasje van ABC Libertas heen. Natuurlijk is er binnen (voor de liefhebbers) een grote collectie tweedehands boeken.

Tijdens de markt zijn alle winkels in het Modekwartier geopend. Een kraam is 2m breed, heeft een zeiltje als dak, en eromheen is eventueel ook ruimte beschikbaar voor extra rekken of grotere spullen. Een plekje met marktkraam huren kost: 50,-.